Σχετικά με εμάς | Pistacia Natura Cosmetics
0 τμχ 0.00

Σχετικά με εμάς

Η Pistacia Natura Cosmetics είναι το πρώτο ελληνικό brand που χρησιμοποιεί το έλαιο φιστικιού Αιγίνης ως κύριο συστατικό σε καλλυντικά προϊόντα.

Ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2013 δημιουργώντας καλλυντικά με έλαιο φιστικιού τα οποία σύντομα συνοδεύτηκαν από χειροποίητα κοσμήματα με καρπό φιστικιού.

Προερχόμενοι από οικογένεια φιστικοπαραγωγών και έχοντας πρόσβαση στην καλύτερη ποιότητα φιστικιού, θελήσαμε να διερύνουμε τις χρήσεις του καρπού πέρα από τα γαστρονομικά όρια.

Έπειτα από εκτενή έρευνα σχετικά με τις πιθανές καλλυντικές ιδιότητες και οφέλη που θα μπορούσε να έχει το φιστίκι Αιγίνης, με χαρά διαπιστώσαμε πως όντως το έλαιο φιστικιού μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά τόσο σε προϊόντα περιποίησης δέρματος όσο και θεραπευτικά για τα μαλλιά.

Έχοντας ως κύριο γνώμονα τη δημιουργία μιας πλήρως φυτικής σειράς προϊόντων, αρχίσαμε να δημιουργούμε σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Pistacia Natura Cosmetics τις συνταγές των καλλυντικών, δίνοντας έμφαση στο συνδυασμό του ελαίου φιστικιού με φυσικά αιθέρια έλαια και φυσικά συστατικά τα οποία θα ενέτειναν τις ιδιότητες του φιστικιού.

Ενυδάτωση και αντιγήρανση για πρόσωπο και σώμα, αναδόμηση και καταπολέμηση της τριχόπτωσης για τα μαλλιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φιστικιού τα οποία αντιπροσωπεύονται επάξια από τη σειρά των προϊόντων μας:

Ενυδατική-αντιγηραντική κρέμα προσώπου

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος

Αφρόλουτρο

Τονωτικό σαμπουάν

Επανορθωτική μάσκα μαλλιών

Θεραπευτικό λάδι μαλλιών